BETALING

AMLASANDEN FJORDCAMPING ER EN SELVBETJENT CAMPINGPLASS

BETALING SKAL ALLTID SKJE VED ANKOMST

KONTANT BETALING:
Kontant betaling gjøres i konvolutter ved informasjonsskiltet. På konvolutten påføres dato, antall personer og registreringsnummer på bilen. Kontanter legges i konvolutten. Kvitteringsdel på konvolutten beholdes av campinggjest og legges synlig i bilens frontrute. Konvolutten med kontanter legges i kasse som henger på informasjonsskilt.

VIPPS BETALING:
For betaling med VIPPS fyll ut konvolutt som ved kontantbetaling. Skriv på konvolutten betaling med VIPPS. Kvitteringsdel på konvolutten beholdes av campinggjest og legges synlig i bilens frontrute. Konvolutten med påskrevet VIPPS Betaling legges i kasse som henger på informasjonsskilt.

AMLASANDEN FJORDCAMPING VIPPSKODE # 120 594 Amble Gård
Merk Vippsbetaling med navn og registreringsnummer

BETALING MED KORT VIA PAYPAL
Dersom dere ønsker å betale med kort via Paypal er dette en sikker og gratis betaling som kun krever at dere benytter paypal link på høyre side og betaler med et av de gyldige kortene.
Fyll ut selvbetjeningskonvolutt og mer den med paypal.

BETALING MED KORT TIL OSS PÅ KORTLESER
Dersom dere ønsker å betale med kort er det mulig når vi kommer rundt for kontroll ca klokka 21. Fyll inn konvolutt fra informasjonsskilt med nødvendige opplysninger og skriv på KORTBETALING. Kvitteringsdel på konvolutten beholdes av campinggjest og legges synlig i bilens frontrute. Konvolutten med påskrevet KORTBETALING legges i kasse som henger på informasjonsskilt.

KONTROLL AV BETALING SKJER HVER DAG CA 20.30

Payment by paypal
Name
Car number